Onze visie

Respect is de hoeksteen van onze visie: respect voor onze klanten, leveranciers en iedereen met wie we samenwerken. Respect voor het milieu en respect voor een veilige en gezonde werkomgeving. Opdrachtgevers worden geïnformeerd over het waarom van onze beslissingen.

Telkens weer zoeken we naar de perfecte balans tussen economische, sociale en ecologische overwegingen. We respecteren hierbij de waarden en overtuigingen van verschillende culturen.

  • PEFC & FSC gecertificeerd

    Duurzaam op de gevel én in de keten

  • Respect voor de natuur

    CE markering en EUTR certificeringen

Duurzaam hout

Doe het goed

Onze eerste taak is voldoen aan de veiligheids-, product- en duurzaamheidsregels en -richtlijnen die in Nederland zijn vastgesteld. Daarbij zoeken wij actief naar mogelijkheden om de impact van onze bedrijfsactiviteiten en producten te minimaliseren.

Het tweede element waar InterFaca naar streeft is zijn klanten te helpen verschillende duurzaamheidsuitdagingen waar te maken. Dit betekent dat wij zoeken naar mogelijkheden om de bijdrage die onze producten bij hun eindgebruik aan de duurzaamheid leveren te maximaliseren.

Verduurzaming

Doe het beter

Daarnaast blijven wij zoeken naar mogelijkheden en initiatieven om duurzame ontwikkeling op de langere termijn, buiten het directe bereik van de huidige bedrijfsactiviteiten, te ondersteunen en te bevorderen.

Wij zijn de mening toegedaan dat duurzame ontwikkeling tot nieuwe zakelijke kansen leidt. Veel duurzaamheidsuitdagingen vormen kansen die vandaag de dag vanuit zakelijk oogpunt zeer zinnig zijn en het bedrijf de kans bieden verdere bedrijfsgroei te blijven realiseren.

Benieuwd naar welke meerwaarde InterFaca toe kan voegen in jouw werk- of leefomgeving? Wij drinken graag een kop koffie met je!

Neem contact met ons op