Laat hout leven

Robuust, modern, warm en stijlvol. Hout geeft karakter aan gevels. Die
natuurlijke uitstraling blijft het langst met inspiratie en advies van InterFaca.

Met oersterke producten en een scherp oog voor details, brengen we jouw
project naar het middelpunt van de omgeving.

Innovatie en duurzaamheid zit in onze vezels. Daarmee brengen we mens,
natuur en product samen. InterFaca laat hout leven.

  • Laat hout leven

    Meer dan 10 jaar ervaring

  • Persoonlijk & betrokken

    Deskundige adviseurs

Betrouwbaar - InterFaca

Vertrouwd hout

InterFaca hecht grote waarde aan snelle en correcte uitlevering van onze producten. Naast deze waarden is de duurzaamheid en de herkomst van de materialen erg belangrijk. Alle producten uit het assortiment zijn voorzien van de juiste certificaten zoals FSC en PEFC. Daarnaast conformeert het gehele assortiment zich aan de belangrijke CE markering en EUTR certificeringen.

  • FSC keurmerk
  • PEFC keurmerk
  • CE keurmerk

Hoogwaardige kwaliteit

Een ruimte waar men leeft, ontspant of werkt is altijd een plek waar men zich thuis en veilig wil voelen. Het is dus van belang dat deze ruimtes voorzien zijn van duurzame, warme en natuurlijke materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Steeds meer mensen denken na over hoe een bestaande of nieuwe leef- en/of werkomgeving kan worden gecreëerd waar men optimaal kan genieten en relaxen. 

InterFaca besteed dan ook veel aandacht aan het verbeteren en vernieuwen van het assortiment. Hierbij wordt er met name gekeken naar de duurzaamheid, het gemak en naar de kleur- en vormgeving. Zo kun je bij ons altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, met een duurzaam en natuurlijk karakter.