Over InterFaca

InterFaca wil mensen inspireren en helpen een omgeving te realiseren door middel van het leveren van duurzame en kwalitatieve producten. De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld tot dé specialist in duurzame houten gevelbekleding. Onze producten worden extern toegepast op de schil van een gebouw en geven ieder project een mooie en authentieke uitstraling. 

  • Laat hout leven

    meer dan 10 jaar ervaring

  • Persoonlijk & betrokken

    je eigen deskundige adviseur

Betrouwbaar - InterFaca

Vertrouwd hout

InterFaca hecht grote waarde aan snelle en correcte uitlevering van onze producten. Naast deze waarden is de duurzaamheid en de herkomst van de materialen erg belangrijk. Alle producten uit het assortiment zijn voorzien van de juiste certificaten zoals FSC en PEFC. Daarnaast conformeert het gehele assortiment zich aan de belangrijke CE markering en EUTR certificeringen.

  • FSC keurmerk
  • PEFC keurmerk
  • CE keurmerk

Hoogwaardige kwaliteit

Een ruimte waar men leeft, ontspant of werkt is altijd een plek waar men zich thuis en veilig wil voelen. Het is dus van belang dat deze ruimtes voorzien zijn van duurzame, warme en natuurlijke materialen, terwijl hoge kwaliteitseisen gewaarborgd blijven. Steeds meer mensen denken na over hoe een bestaande of nieuwe leef- en/of werkomgeving kan worden gecreëerd waar men optimaal kan genieten en relaxen. 

InterFaca besteed dan ook veel aandacht aan het verbeteren en vernieuwen van het assortiment. Hierbij wordt er met name gekeken naar de duurzaamheid, het gemak en naar de kleur- en vormgeving. Zo kun je bij ons altijd rekenen op kwalitatief hoogwaardige producten, met een duurzaam en natuurlijk karakter.

Benieuwd naar welke meerwaarde InterFaca toe kan voegen in jouw werk- of leefomgeving? Wij drinken graag een kop koffie met je!

Neem contact met ons op