Team InterFaca

Duurzame materialen met een natuurlijke uitstraling en hoge kwaliteit. De meeste mensen weten inmiddels wel dat het hart van InterFaca sneller klopt van houten gevelbekleding. Maar welke warme eigenschappen hebben de ervaren gezichten achter InterFaca?

Atze Atsma

Atze Atsma - Commercieel directeur

“De gevel is het eerste waar je naar kijkt als je op een leef- of werkomgeving aanrijdt. Ik ben er trots op dat wij elke keer weer voor bijzondere projecten mogen werken. Hout is een prachtig product. Je kunt het zo saai of spannend maken als je wilt. Het is fantastisch om waarde toe te voegen aan een woning of project!”

mobiel 06 469 89 687         
email a.atsma@interfaca.nl
linkedin Atze Atsma  

Erwin Bakker

Erwin Bakker - Operationeel directeur

“De financiën, logistiek en productontwikkeling liggen op mijn bordje. Dat zijn uiteenlopende taken die mijn werk heel divers maken. Geen dag is hetzelfde en er gebeurt altijd iets dat je niet voorspelt. Ik werk al 25 jaar in de houthandel. De kennis is in huis en ik blijf vernieuwen zodat we kunnen inspelen op de veranderende markt.”

mobiel  06 543 31 367             
email  e.bakker@interfaca.nl
linkedin  Erwin Bakker  


Bert Huijsman

Bert Huijsman - Purchase manager

"Ik werk 45 jaar in de houtbranche. Zowel nationaal als internationaal heb ik veel houtsoorten - met hun specifieke eigenschappen - voorbij zien komen. Met die waardevolle kennis ondersteun ik onze InterFaca adviseurs. Ook onderhoud ik de contacten met buitenlandse afnemers en onze leveranciers in de landen van herkomst. 'Kennis is macht' en draagt bij aan de toekomstbestendigheid van ons bedrijf!"

mobiel 06 532 59 696               
email b.huijsman@interfaca.nl
linkedin Bert Huijsman

johannes atsma

Johannes Atsma - Verkoopadviseur industrie en houtbouw

“InterFaca heeft innovatie en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Al onze producten hebben de juiste FSC, PEFC en EUTR certificaten en CE markering. Ik vind vernieuwing ontzettend belangrijk. Het is de basis van ons bestaansrecht. Daarom bezoek ik graag relevante beurzen die gaan over biobased producten en circulaire economie. De inspiratie die ik daar opdoe, vertaal ik naar kansen!”

mobiel 06 151 21 868              
email j.atsma@interfaca.nl
LinkedIn Johannes Atsma   

paul schenk

Paul Schenk - Sales- en projectmanager West-Nederland

“Het is prachtig om iets mooi(er) te mogen maken. In hout kun je zoveel creativiteit kwijt! Ik heb bijna twintig jaar ervaring in de houtbranche en ken daardoor de verschillende eigenschappen van het duurzame materiaal. Ik denk graag mee in modelleermogelijkheden en geef een passend kleuradvies. Een kleursample is, wellicht anders dan je gewend bent, bij InterFaca zo gefixt!”

mobiele nummer 06 152 41 044                
email p.schenk@interfaca.nl
LinkedIn - Paul Schenk Paul Schenk 

ralph boonstoppel

Ralph Boonstoppel - Sales- en projectmanager Zuid-Nederland

“Doordat ik al veertien jaar in de houtbranche werk, is het makkelijk praten met gesprekspartners. Het is mijn doel om samen met de klant het gewenste eindresultaat te bereiken. Vertrouwen en een relatie opbouwen zijn daarbij essentieel voor mij. Maar eigenlijk verkoopt ons product zichzelf. Een houten gevelbekleding is toch een lust voor het oog?!”

mobiel 06 409 88 267           
email r.boonstoppel@interfaca.nl
linkedin - Ralph Boonstoppel Ralph Boonstoppel

Christiaan de Jong

Christiaan de Jong - Sales- en projectmanager Noordoost-Nederland

“Tuurlijk weet ik dat het uiteindelijk om orders draait, maar ik haal vooral energie uit het proces er naar toe. Ik probeer te ontdekken wat de achtergrond van de vraag is en hoe de klant het product wil toepassen. Ik heb zeventien jaar in de bouwmaterialen gezeten en daardoor kan ik me goed verplaatsen in de wensen van de klant. Soms kom ik met verrassende oplossingen waar ze zelf nog niet aan gedacht hebben. Daarmee overtref ik de verwachting en dat is waar ik het voor doe!”

mobiel nummer 06 293 72 936               
mailadres c.dejong@interfaca.nl
linkedin christiaan de jog Christiaan de Jong

Ilse Beenen

Ilse Beenen - Administratief & logistiek medewerker

“Mijn taak is om het bestelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Van de inkoop, order, afstemming tot aan de levering. Omdat ik acht jaar in een houthandel heb gewerkt, heb ik de juiste kennis in huis om mee te denken over de juiste benodigdheden. Ik houd de kwaliteit in de gaten en zorg er voor dat iedere afspraak wordt nagekomen.”

mobiel  06 408 96 007
email  i.beenen@interfaca.nl   

Monique Zijlstra

Monique Zijlstra - Administratief & logistiek medewerker

“Voor mij is de houtbranche helemaal nieuw. Ik kijk met een frisse blik naar de orders, vragen en wensen die binnenkomen. Als de klant precies weet wat hij wil, verwerk ik de opdracht direct. Voor advies koppel ik diegene aan de juiste projectmanager. Ik leer veel van mijn collega’s en daar haal ik plezier uit!”

mobiel  06 293 74 217
email  m.zijlstra@interfaca.nl 

Hoeke Hiemstra

Hoeke Hiemstra - Samplemaker

“De bouwwereld is een passie voor mij. Ik ben heel mijn leven bouwvakker geweest en heb twee keer een eigen huis gebouwd. Ik ben een echte doener! Bij InterFaca maak ik de samples. Als een aanvraag binnenkomt, stuur ik een voorbeeld van de gewenste houtsoort, het model of een verfkleur.”

mobiel  06 447 72 252     
email  marketing@interfaca.nl 

Anton Reitsma

Anton Reitsma - Grafisch ontwerper

"Als vormgever van InterFaca mag ik de schoonheid van de natuur vertalen naar strakke designs. Daar word ik heel blij van! In het logo zie je de contouren van het bos en het lijnenspel van gevelbekleding. Dat is waar mijn vak om draait: een vondst vinden waarin verschillende werelden samenkomen. In dit geval de natuur en het product."

mobiel  06 153 00 605
email  marketing@interfaca.nl 

Leonie de Haan

Leonie de Haan - Online specialist

“Hout wil je aanraken. Je moet het voelen. Dan gaat het leven! De beleving die een klant ervaart met persoonlijk contact, wil ik online ook overbrengen. Op de website moet een balans zijn tussen sfeer en inhoud, foto’s en tekst. Mijn taak is om die structuur te borgen en het geheel te laten spreken."

mobiel  06 124 66 658
email  marketing@interfaca.nl 

Bitoen Tran

Bitoen Tran - Communicatie

“InterFaca laat hout leven. Met communicatie geef je een gezicht en gevoel aan die belofte. De kunst is dat klanten je gaan herkennen en onthouden. Als lawaaimaker bedenk ik opvallende manieren om aandacht te vragen voor het merk InterFaca. Altijd met de focus op mens, natuur en product.”

mobiel  06 836 96 146
email  marketing@interfaca.nl 

Benieuwd welke meerwaarde InterFaca toe kan voegen in jouw werk- of leefomgeving? Wij drinken graag een kop koffie met je!

neem contact op met ons