DumoWood Specials

DumoWood Specials is de nieuwste productlijn in het assortiment houten gevelbekleding van InterFaca. Met maar liefst vier verschillende karakteristieke producten wordt de keuze er niet makkelijker op!

Het hout van DumoWood Specials is tot in de kern thermisch gemodificeerd naar duurzaamheidsklasse I/II. Op deze manier is de vochtbestendigheid van het hout maximaal en ontstaat er een extreem duurzaam eindproduct.

  • PEFC & FSC gecertificeerd

    Duurzaam in de keten en op de gevel

  • Exclusief product

    Lengtemogelijkheden in overleg

DumoWood Highline - houten gevelbekleding

DumoWood Highline

DumoWood Highline is met zijn in het oog springende karakter een bijzondere aanvulling in de collectie houten gevelbekleding. De basis van Highline is Radiata Pine, een ecologisch verantwoorde naaldhout soort met duurzaamheidsklasse I/II. Het kernhout is lichtbruin tot rozebruin en heeft minder uitgesproken groeiringen.

Radiata Pine heeft zo goed als geen noesten, óók niet bij lange lengtes. Dit komt doordat gedurende zijn groei de takken regelmatig worden gesnoeid. 

Ontdek DumoWood Highline

DumoWood Skyline

DumoWood Skyline

DumoWood Skyline is met zijn opvallende triple rhombus profiel en mooie doorlopende zichtlijnen een echte blikvanger in het assortiment. Met een basis van thermisch gemodificeerd naaldhout een zeer duurzame houten gevelbekleding.

Het triple rhombus profiel is gebaseerd op het ruitvormige profiel van standaard rhombus. Waarbij drie banen een eigentijds, modern effect geven en zorgen voor een uitstekende afwatering van regenwater.

Ontdek DumoWood Skyline

DumoWood Ignite

DumoWood Ignite

DumoWood Ignite springt met zijn 'gebrande' oppervlak meteen in het oog. Deze realistische verkoolde uitstraling is gecreëerd door het oppervlak van het hout te bewerken (embossing) en af te werken in de kleur RAL9005.

Wederom is ook hier de basis duurzaam naaldhout die tot in de kern thermisch gemodificeerd is, zodat de vochtbestendigheid van het naaldhout maximaal is. Dit resulteert in een duurzame houten gevelbekleding.

Ontdek DumoWood Ignite

Wil je weten of één van de DumoWood Specials perfect bij jouw project past? Ontmoet het team van InterFaca voor deskundig advies!

Neem contact met ons op